Junior


Träna med andra juniorer på Vårdsbergs golfklubb

Målet med träningarna är att ha roligt samtidigt som vi lär oss inom golfen. Vi blandar lekfulla övningar med teknikträning beroende på gruppdeltagarnas ålder och spelnivå. Ledord vi strävar efter på träningarna är glädje, gemenskap och kamratanda.

 

Träning från vecka 19. Det är 6 träningsveckor på våren (v. 19-24) och 4 träningsveckor på hösten (v. 34-37). Träningspassen är 60 min/tillfälle. Det kommer att vara max 6 deltagare/ledare. Filip (ledare 2015-2016) kommer att fortsätta även i år. Klubbor finns att låna för dig som inte har egna. På ”röda” dagar kör vi träning som vanligt.

 

Kostnaden är 1 195 kr som betalas via bankgiro 218-0610 (Micke P Golf) senast 30/4. Märk betalningen med namn och skriv juniorträning efter namnet. Vill du komplettera med digitala utbildningar, läs vidare längre ner för mer info.

 

Förhoppningen till säsongen är att kunna starta upp en grupp med föräldrar som framöver kommer att ordna med diverse olika aktiviteter (spel, läger, extra träningar) för juniorerna. Vill du vara med i en sådan grupp? Kontakta mig!

Bild av golfspelande ungdomar
Michael Persson Vårdsbergs Golfklubb

Grönt Kort som komplement till juniorträningen

Juniorträningen i sig är inte en “Grönt Kort-kurs” men kan mycket väl leda till Grönt Kort. För dig som vill ta Grönt Kort under säsongen och samtidigt delta i juniorträningen har vi en paketlösning för det enligt nedan.

 

Paketet “Juniorträning-Ta Grönt Kort” kostar 1 795 kr och innehåller juniorträning + en kompletterande digital utbildning via golf4u.se i 12 mån (ord. pris 2 090 kr). Via golf4u.se görs teoridelen (kan med fördel göras tillsammans med förälder) och dessutom finns instruktionsvideor. Vill du ha detta upplägg anger du i anmälan “Juniorträning-Ta Grönt Kort”. För att sedan ta Grönt Kort ska ett speltest utföras på banan (ev. greenfee tillkommer för icke medlem). Speltest sker med valfri anhörig som har hcp 36 eller lägre.

 

För dig med Grönt Kort, som ska gå juniorträningen, och vill ha åtkomst till digital utbildning är paketpriset 1 495 kr. Skriv då “Juniorträning-Har Grönt Kort” i anmälan.

Gruppindelning Juniorträning

Grupp 1, måndagar kl. 17.00-18.00

Isak Jonsson
Helmer Ljungberg
Olle Linde
Emilia Jonsson
Tilde Axelsson
Tilda Forzén

Grupp 2, tisdagar kl. 17.00-18.00

Alfons Gidlund
Fabian Gidlund
Wiktor Douhane
Emelie Petersson
Oscar Petersson
Angelin Krieg

Grupp 3, onsdagar kl. 17.00-18.00

Ludvig Kliman
Simon Jansson
Gustav Frid
Linus Carlsson

Grupp 4, onsdagar kl. 18.15-19.15

Malte Söderlund
Vidar Appelqvist
Emmy Almtorn
Ellen Carlsson
Linn Sevetin
Elvira Einehag

Grupp 5, onsdagar kl. 19.30-20.30

Daniel Otter
Oliver Nielsen
Simon Axelsson
Hugo Fältskog
Alida Andersson