Golfkurser på Kinda golfklubb


Anmälan och frågor

Jag heter Michael Persson och hjälper Kinda GK med utbildningar inom golfen. Det finns både Grönt Kort-kurser och fortsättningskurser. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor!

 

Anmälan, frågor eller önskemål om kurser på andra datum, görs till info@mickepgolf.se eller 070-674 99 39. Vid anmälan ange namn, tele, mejl och ”kurs-nummer”.

Michael Persson golftränare

Kursutbud Kinda GK

Grönt Kort-kurser

Från år 2019 hittar du alla Grönt Kort-kurser här.

Fortsättningskurser

Från år 2019 hittar du alla fortsättningskurser här.

Mer om Grönt Kort-kurserna på Kinda golfklubb

Vi kommer träna på alla moment inom golfens praktiska delar och självklart också diskutera golfvett, golfregler och hur man räknar inom golf. Kursen är helt enkelt komplett med alla delar som du behöver förstå och lära dig för att börja spela golf.

 

Du som går Grönt Kort-kurs via Micke P Golf har dessutom fri tillgång till Golf4u (digitala utbildningar) under 12 månader. Det är jag som har skapat dessa digitala utbildningar och de följer samma pedagogik som den fysiska kursen. Du kan alltså ”gå tillbaka” och repetera/lära mer om alla delar vi genomför i den fysiska kursen. För dig som föredrar att läsa dig till information har jag skapat Mickepgolf

 

Under kursen tillbringar vi nästan all tid utomhus. Klä dig ”varmt”, ta med bekväma skor, vattenflaska och ev. paraply. Ta också gärna med någon form av energi (mat/dryck) då vi har en paus mitt på dagen.