Micke P


Kontakta mig

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta mig. Ring, mejla eller skicka iväg en fråga i kontaktformuläret nedan så återkommer jag så snart jag kan.

 

Kontakuppgifter
Michael Persson
Mobil nr. 070-674 99 39
E-postadress info@mickepgolf.se

Michael Persson profilbild
Golftränare Michael Persson med golfklubba

Om mig och min träning

Jag heter Michael Persson och jobbar som tränare/golfpro på Vårdsbergs golfklubb (sedan 2008). All utbildning på klubben sker i mitt företag Micke P Golf AB:s regi. Min filosofi som tränare är att försöka göra träningen så rolig, enkel och motiverande som möjligt. Nyckelord som jag strävar mot i min utbildning är kvalité, engagemang och nybörjarvänlighet.

 

För att kunna tillämpa just kvalité arbetar jag med grupper om max 4 deltagare i den praktiska utbildningen, vilket är betydligt färre än hur genomsnittet ser ut. Hoppas detta är något som kan passa just dig!

 

Jag har själv spelat golf sedan jag var 5 år och hade som bäst 0 i hcp i 20 års åldern då jag tävlingsspelade på svenska minitouren och enstaka tävlingar på svenska huvudtouren.

 

I golftränaryrket har jag gått utbildningarna:
Golf för barn
Golf för ungdom
TAU (tränarassistentutbildning)
UGL (utveckling av grupp och ledare)

 

Under vintertid ordnar jag event och ger lektioner i padeltennis på Beach Arena och i squash på Linköpings sportcenter. Inom squashen har jag gått tränarutbildning steg 1 samt regel- och domarkurs. Jag anordnar även racketlonturneringar och övriga racket-aktiviteter, både för privatpersoner och företag.

Info om anmälan till kurser

Anmälan görs om möjligt via mejl till info@mickepgolf.se Det går även bra att ringa mig på 070-674 99 39. Ange namn, tele, ev. hcp, mejl och vilken kurs du vill gå. Du får en bekräftelse via mejl tillbaka på din anmälan. Eventuell avanmälan till kurs ska ske minst 10 dagar innan påbörjad kurs annars debiteras halva avgiften.

 

Betalning av kurs ska göras senast 5 dagar efter påbörjad kurs, till bankgiro 218-0610 (Micke P Golf AB), skriv för och efternamn. De olika kurserna kostar olika mycket beroende på upplägg/kursvariant.

 

Övrigt: Vid uteblivande från kursen eller om du hoppar av pågående kurs debiteras fullt pris. Tiderna gäller om grupperna blir fulltecknade. I de fall då kurserna inte blir fulltecknade ringer jag upp de anmälda deltagarna och vi hittar en gemensam lösning på lämpligt upplägg. Vi samlas alltid inne i klubbhuset.

Kontakta Mig