Så fungerar det


1 ett

Kurs

Anmäl dig till en Grönt Kort-kurs där du får genomgångar/träning både praktiskt och teoretiskt. All utbildning bedrivs på Vårdsbergs golfklubb.

2 två

Quiz

Gör teorifrågor digitalt via olika quiz som finns på Golf4u. Dessa görs med fördel så snart som möjligt men kan utföras fritt inom 12 mån.

3 tre

Speltest

Genomför ett godkänt speltest över 9 hål på banan. Detta utförs på egen hand tillsammans med valfri spelpartner som har hcp 36 eller lägre.

Läs mer om speltest

På 9-hål, från avkortad distans, ska du klara att spela på 49 slag eller bättre. Har du slagit 7 slag och inte kommit i hål ska du plocka upp bollen då max antal slag/hål=8. Vid ditt utslag får du ”pegga bollen” om du önskar. På speltest spelar du från avkortad distans enligt ”tabell” som finns på anslagstavlan i klubbhusets entré.

 

Speltest genomförs alltså med valfri spelpartner som har hcp 36 eller lägre. Vi erbjuder faddrar för dig som saknar spelkamrat.

 

När du klarat ditt speltest ska ditt scorekort förutom godkänt resultat även innehålla:
Namn, Golf-id, signatur- både på dig som spelare och på markören.
Datum, start-tid, resultat ifyllt på varje hål och en totalsummering.
Skriv även på Scorekortet- ”Speltest för Grönt Kort på Vårdsbergs GK”.

 

För att sedan bli registrerad på Grönt Kort (= hcp 54) ska du:

1. Ta bild/foto på korrekt ifyllt scorekort (titta igenom infon ovan).
2. Ladda upp bild via ”Min sida” på golf4u.se
3. Uppladdning av bild kan göras först efter att samtliga 12 quiz på golf4u.se är avklarade och kan göras som medlem i golf4u.se (ingår 12 mån medlemskap från registrering). Speltest kan dock utföras innan alla 12 quiz är avklarade. Du som ej är bekväm med dator och uppladdning av bild, ta kontakt med mig så löser vi det på annat sätt.

 

Detta spelkrav gäller här hos oss på Vårdsberg (spelkrav kan skilja mellan olika klubbar). Du kan göra speltestet hur många gånger du vill! Du bokar din speltid via reception (via personal på plats eller tele 013-59082). Greenfee (för icke fullvärdig medlem i Vårdsbergs GK) betalas innan spel.

Boka din Grönt Kort-kurs redan idag

Kvalité och engagemang

I min träningsfilosofi tror jag på små grupper så att alla kan synas och få den hjälp de behöver. Mina grupper består därför av max 4 personer under den praktiska utbildningen.

 

Utbildningen drivs i egen regi vilket gör att jag är extra mån om att det finns ett stort kursutbud, så att du som deltagare kan hitta upplägg/tider som passar dig. Kontakta mig gärna om du vill ha vägledning till vilken kurs som är mest lämplig för just dig.

 

Jag erbjuder gratis prova-på tillfällen (vid utsatta tider) så att du som är nyfiken på golf men ännu inte tagit beslutet att påbörja en kurs kan komma och testa. Givetvis finns även individuella prova-på lösningar (mot betalning).

Nybörjarvänligt

Jag skulle beskriva Vårdsbergs golfklubb som familjär, relativt liten och med en lugn atmosfär. Det finns gott om träningsmöjligheter och vår bana lämpar sig bra även för dig som är ny. Det är relativt lätt att ”få tag” i en speltid på vår bana.

 

Förhoppningsvis tycker du golf är roligt och att vår anläggning är trivsam. Då kan det vara bra att veta att vi inte har någon form av insats i våra medlemskap. Du betalar helt enkelt från år till år och är ej ”bunden” till något mer.

 

De senaste 2 åren har över 2 000 personer genomfört sin Grönt Kort-utbildning via Micke P Golf/Vårdsbergs golfklubb vilket innebär att vi är störst i Sverige på dessa utbildningar. Du är alltså inte ensam som nybörjare hos oss!

Prova-på-golf

För dig som ännu inte påbörjat Grönt Kort-utbildning finns möjligheten att prova på tillsammans med instruktör. Passens längd beror på antalet deltagare. Kontakta mig för förslag på upplägg och pris. Bokning av tid sker till info@mickepgolf.se eller 070-674 99 39.

 

Möjlighet till Gratis prova-på-pass finns under nedan tider (Max 1 gratis prova-på-pass/person). Anmälan till dessa pass görs till info@mickepgolf.se eller 070-674 99 39. Tiden kan kortas ned vid få deltagare. Max 8 platser/tillfälle. Klubbor finns att låna.

 

Prova-på-pass nr 1: 
Prova-på-pass nr 2: 
Prova-på-pass nr 3: