Så fungerar det


1 ett

Gå kurs

Du genomför din Grönt Kort-kurs på Bryttsätter Golfklubb. Här får du utbildning både praktiskt och teoretiskt.

2 två

Gör quiz

Teorifrågor görs digitalt via quiz som finns på Golf4u. Quizen kan påbörjas redan från att du anmält dig till kursen.

3 tre

Utför speltest

Detta speltest utförs på banan tillsammans med valfri kompis som har hcp 36 eller lägre.

Läs mer om speltest

Speltest genomförs med valfri spelpartner som har hcp 36 eller lägre. Det utförs över 9 hål, från avkortad distans. Du ska klara att spela på 49 slag eller bättre. Har du slagit 7 slag och inte kommit i hål ska du plocka upp bollen då max antal slag/hål=8. Vid ditt utslag får du ”pegga bollen” om du önskar. Under kursen går vi igenom mer detaljerat hur detta fungerar.

 

När du klarat ditt speltest ska ditt scorekort förutom godkänt resultat även innehålla:
Namn, Golf-id, signatur- både på dig som spelare och på markören.
Datum, start-tid, resultat ifyllt på varje hål och en totalsummering.
Skriv även på Scorekortet- ”Speltest för Grönt Kort”.

 

För att sedan bli registrerad på Grönt Kort (= hcp 54) ska du:

1. Ta bild/foto på korrekt ifyllt scorekort (titta igenom infon ovan).
2. Ladda upp bild via ”Min sida” på golf4u.se
3. Uppladdning av bild kan göras först efter att samtliga 12 quiz på golf4u.se är avklarade. Speltest kan dock utföras innan alla 12 quiz är avklarade. Du som ej är bekväm med dator och uppladdning av bild, ta kontakt med mig så löser vi det på annat sätt.

 

Observera att spelkrav kan skilja mellan olika klubbar. Du kan göra speltestet hur många gånger du vill! Greenfee (för icke fullvärdig medlem) betalas innan spel.

Boka din Grönt Kort-kurs redan idag

Kvalité och engagemang

I min träningsfilosofi tror jag på små grupper så att alla kan synas och få den hjälp de behöver. Mina grupper består därför av max 4 personer under den praktiska utbildningen.

 

Utbildningen drivs i egen regi vilket gör att jag är extra mån om att ha en hög kvalité och erbjuda kurser löpande under säsongen. Kontakta mig gärna om du vill ha vägledning till vilken kurs som är mest lämplig för just dig.

 

Jag erbjuder gratis prova-på tillfällen (vid utsatta tider) så att du som är nyfiken på golf men ännu inte tagit beslutet att påbörja en kurs kan komma och testa. Givetvis finns även individuella prova-på lösningar (mot betalning).

Nybörjarvänligt

Bryttsätter golfklubb är en liten anläggning med en lugn atmosfär. Det finns flera olika träningsytor och banan lämpar sig bra för dig som är ny. Det är även lättillgängligt att ”få tag” i en speltid på banan.

 

Förhoppningsvis tycker du golf är roligt och att vår anläggning är trivsam. Då kan det vara bra att veta att vi inte har någon form av insats i våra medlemskap. Du betalar helt enkelt från år till år och är ej ”bunden” till något mer.

 

De senaste 2 åren har över 2 000 personer genomfört sin Grönt Kort-utbildning via Micke P Golf vilket innebär att vi är störst i Sverige på dessa utbildningar. Du är alltså inte ensam som nybörjare hos oss!

Prova-på-golf

För dig som ännu inte påbörjat Grönt Kort-utbildning finns möjligheten att prova på tillsammans med instruktör. Passens längd beror på antalet deltagare. Kontakta mig för förslag på upplägg och pris. Bokning av tid sker till info@mickepgolf.se eller 070-674 99 39.

 

Möjlighet till Gratis prova-på-pass finns under nedan tider. Anmälan till dessa pass görs till info@mickepgolf.se eller 070-674 99 39. Tiden kan kortas ned vid få deltagare. På dessa gratis ”prova-på-pass” finns det 8 platser/tillfälle. Klubbor finns att låna.

 

Prova-på-pass nr 1: Sön 20/5 15.00-16.00
Prova-på-pass nr 2: Datum/tid planeras längre fram.
Prova-på-pass nr 3: Datum/tid planeras längre fram.