Träna Padel


Lektioner/Event inom padel:
Jag erbjuder lektioner och event inom padel på Nordic Wellness Padel och Linköping Sportcenter. Kontakta mig gärna på info@mickepgolf.se eller 070-674 99 39 för ytterligare info, offert eller bokning.

 

Om mig och min träning:
Jag är och har varit verksam som tränare inom olika sporter (padel, golf, squash, pingis) sedan över 20 år tillbaka och började som padeltränare år 2016. Jag har gått Tränarutbildning steg 1 (padel) och Tränarutbildning padel CCC Level 1 (Competetive Coaching Course). Min filosofi som tränare är att göra träningen så strukturerad, enkel och motiverande som möjligt. Nyckelord i min träningsverksamhet är kvalité och engagemang. Jag spelar själv på nationell tävlingsnivå och har som bäst varit rankad 44:a i Sverige.

 

Min träningsverksamhet:
Jag erbjuder ca. 15h privatlektioner/vecka och jobbar för tillfället med ca. 10-12 spelare (i olika spelnivåer) som tränar regelbundet. Detta medför att många av mina timmar blir uppbokade löpande under längre perioder. Vill du träna regelbundet på ”fast” tid med mig rekommenderar jag att vi har en dialog via tele. Självklart finns även möjligheten att boka enstaka träningstillfällen. Skicka ett mejl eller ring mig så kollar vi på möjliga tider.

Prislista Padellektioner år 2023

 

Max 4 personerVardagar 09:00-15:30Övrig tid
Kostnad inkl. banhyra1 200 kr/h1 500 kr/h

Banhyra och bollkorg ingår. Ev. avbokning måste ske senast 24h före din bokade tid för att undvika debitering. Vid avbokning 6-24h innan din bokade tid debiteras 600kr/lektionstimme. Vid avbokning mindre än 6h innan din bokade tid eller om du uteblir från lektion debiteras hela lektionskostnaden.

 

Vill du boka ett regelbundet upplägg med X antal lektioner så erbjuder jag paketlösningar, ta i såna fall kontakt med mig så diskuterar vi vidare tillsammans.

Padeltennis, två personer spelar